Katso esittely

Asko Mononen

NEWSloganAsko

Olen digitaalisten asiakkuuksien asiantuntija. Minulla on yli 18 vuoden kokemus osaamisen, prosessien ja IT-kehittämisestä. Tamorassa tehtäväsarkaani on erityisesti toiminnan kehittäminen digitaalisuuden ja ketterien menetelmien keinoin, mihin laaja kokemukseni pienien ja suurten organisaatioiden parissa antaa eväitä.

Koulutukseltani olen Master of International Business and Management, opiskelin ensin Aallolla (ent. HKKK) Mikkelissä ja sittemmin ulkomailla. Olen asunut kuudessa ja reissanut n. 45 maassa, joten kansainvälisetkin projektit taipuvat tarvittaessa. Olen kotoisin karjalan laulumailta Ilomantsista. 

Kirsi Parviainen

Katso esittely

Kirsi Parviainen

Olen asiakkuuksien ja johtamisen asiantuntija. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus konsulttina ja kouluttajana toimimisesta.Tamorassa tehtäväsarkaani on erityisesti työvoiman ja elinkeinojen kehittäminen, mihin pitkä kokemukseni konsulttina yritysasiakkaiden parissa antaa sopivaa näkökulmaa.

Koulutukseltani olen sähkötekniikan DI ja ensimmäiset liki 15 vuotta työskentelinkin IT-maailmassa pääkaupunkiseudulla. Olen Mikkelistä kotoisin ja Tamoran myötä hyvää vauhtia palaamassa juurilleni.

Kalle Michelsen

Katso esittely

Kalle Michelsen

Olen Kalle Michelsen ja toimin Tamorassa hallituksen puheenjohtajana ja asiantuntijana. Teen tällä hetkellä työtä Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja samaan aikaan hoidan sukutilaani Joroisissa, Etelä-Savon ”Pariisissa”. Olen opiskellut Suomessa ja Yhdysvalloissa ja opettanut eri yliopistoissa. Minua kiinnostavat ohtaminen, yritysten julkisen sektorin strategiat sekä innovaatiot ja luovuus. Haluan olla mukana kehittämässä yrityksiä ja yhteisöjä.

Tamora on erilainen konsulttiyritys. Se tekee ihmisläheistä, iloista ja luovaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Jaana Utti

Katso esittely

Jaana Utti

Tämän hetken työssäni elän unelmaani todeksi joka päivä.

Johtamisen ja asiakkuuksien asiantuntijana on mahdollista rakentaa aidosti käyttäjälähtöistä hyvinvointiyhteiskuntaa aika lailla ainutlaatuisella tavalla. Tamoran toimitusjohtajana pääsen näkemään millaista on uusi työn ja tekemisen kulttuuri. Uskon hyvinvointiyhteiskuntaan, demokratiaan ja siihen, että hyvinvoivaa tulevaisuutta voidaan kestävästi rakentaa myös kasvukeskusten ulkopuolella. .

Tuntuu siltä, että näissä töissä pystyy yhdistämään kaiken sen, mistä vuosien mittaan olen johtajana ja kehittäjänä yksityisellä ja julkisella sektorilla saanut oppia.

Onni Hietalahti

Katso esittely

Onni Hietalahti


Elän arkeani Imatralla, rajan pinnassa Suomeen etabloituvien yritysten elämää helpottamassa. Ja sitä kautta menestystä rakentamassa.

Olen yritysjuristi. Asianajajana tiedän, miten ongelmia ratkotaan parhain päin. Olen siinä melkoisen hyvä.

Oikeudellisten asioiden ja rajan konsulttina autan yrityksiä ja organisaatiota toimimaan niin, ettei ratkottavia ongelmia synny. Siinä olen muiden tamoralaisten kanssa lyömätön.

 

NEWAsko
NEWKirsi
NEWKalle
NEWJaana
NEWOnni

Tamoralaisia yhtiöitä

Tamoran strategisesta johtamisesta ja kehittämisen suunnista vastaa aktiivisesti toimiva nelihenkinen hallitus. Hallituksen puheenjohtajana toimii Kalle Michelsen ja hallituksen jäseniä ovat toimitusjohtaja Jaana Utti, asiakkuusjohtaja Kirsi Parviainen ja keskeinen asiantuntija ja partneri Asko Mononen. Lisäksi Onni Hietalahti on asiantuntijana hallituksessa.

Tamoralaisia yhtiöitä ovat Tamora Oy:n lisäksi Tamora Muutosmuotoilu Oy ja Tamora Legal Oy.  Tom Hagelberg Muutosmuotoilun toimitusjohtaja ja Onni Hietalahti Legalin.
Osakkuusyhtiöitämme ovat Gigglebug Entertainment Ltd ja Flying Lynx Oy.

Tällä joukolla otamme yhdessä suuntaa kohti asiakaslähtöistä yhdessä tekemisen kulttuuria.

Tamoran Omistajat

Kaikki omistajat ovat Tamoraan sitoutuneita uuden työkulttuurin rakentajia.

Pääomistajina Tamorassa ovat toimitusjohtaja Jaana Utti ja asiakaskokemusjohtaja Kirsi Parviainen.

Ykköspartnereina Tamorassa ovat asiantuntijat Ville Mäkelä, Ville Saarikoski, Kalle Michelsen, Onni Hietalahti, Mirja Borgström, Mika Tonder, Mika Kortelainen, Asko Mononen.

Liiketoiminnan tuesta vastaavina partnereina ovat Erkko Skantz ja Veijo Utti.

Pääomistajana Tamora Legalissa on Onni Hietalahti ja Tamora Muutosmuotoilussa Tom Hagelberg.