Annamme tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Olemme keskittyneet erityisesti muutoksissa elävien organisaatioiden johtamisen ja kehittämisosaamisen kehittämiseen tutkintoihin valmistavan koulutuksen avulla. Viime aikoina isoina teemoina ovat olleet ubiikki oppiminen ja uudet liiketoiminnat koulutusorganisaatioissa ja kolmiportaisen julkisen sektorin muodostumiseen liittyvä valmistautuminen sosiaali- ja terveyssektorilla ja muissa julkisen sektorin organsiaatioissa.

Suuria tuotekehittäjäorganisaatiota on jo muodostunut esimerkiksi Kuusamon kaupungille, Hämeenkyrön kuntaan, Metropolia ammattikorkeakouluun, Diakoniasäätö Foibeen ja Peruspalvelukekus Aavaan. Niissä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto on ollut osaamisen kehittämisen tukena. Meillä on tällä hetkellä yli 400 tuotekehittäjän tutkinto-opiskelijaa yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Yrityskehittämisen puolelle yritysneuvojan tutkintoa olemme tehneet myös aluekehittämiseen liittyen.

Johtamisen kehittämisessä syntyy tutkintojen avulla uutta kehittämiskulttuuria johtamisen erikoisammattitutkinnon, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja tulevaisuudessa lähiesimiestyön ammattitutkinnon ohjelmissa. Yhteistyökumppaneitamme tutkintojen järjestämisessä ovat Koulutuskeskus Salpaus ja Helsinki Business School. Lähiesimiestyössä meillä on myös oma tutkinnon järjestämissopimus opetushallituksen kanssa. Pitkäaikaisia asiakkuuksia ovat esimerkiksi Mehiläinen ja minsteriöt hyvin laajasti.

Suhtaudumme tutkintoihin ja tutkintoihin ohjaamiseen vakavasti. Meillä on 12 näyttötutkintomestaria ja takaamme verkko-ohjauksen opiskelijoille 70 tuntia viikossa. Käytännössä aina kun tahdot, Tahdon coachingia! auttaa.

Näyttötutkintomestarit