Tule mukaan

Haluatko tukea, tietoa, ryhtyä hyvinvointiyhteiskunnan pelastajaksi vai saavuttaa unelmasi ja täyden potentiaalisi?

Tamora antaa
vauhtia

Järjestämme koulutuksia juuri sinua varten, joka kaipaat pientä puhtia unelmiesi tavoittelussa. Olit sitten iältäsi tai vaikka vain mieleltäsi nuori, sinulla on taivas rajana. Tule mukaan ja saat tukea, koulutusta, ideoita ja apuja parhaan mahdollisen tulevaisuuden tavoitteluun.

Nuoret töihin

Hei alle 30-vuotias nuori. Tämä on viesti sinulle eteläsavolainen nuori, joka haluat löytää työpaikan, saada tukea työnhakuun tai yrityksen perustamiseen. Älä enää mieti osaanko, uskallanko, olenko oikeanlainen. Me Tamorassa autamme Sinua löytämään uudella tavalla oman urapolkusi. Miltä tuntuisi tehdä juuri sitä, mitä rakastat, missä olet hyvä ja mikä saa hymyn huulillesi, saaden siitä palkkaa. Tämä on mahdollista. Usko itseesi! Uuden työelämän avaimia ovat digitaalisuus ja verkostot. Me Tamorassa autamme sinua verkostoitumaan ja löytämään uusia työkaluja digitalisaation parista. Kaivetaan esille osaamisesi, tehdään se näkyväksi näkyväksi ja luodaan yhdessä työelämää, mitä ei vielä ole.

Lisätietoja löydät täältä

Kuvan alt

Nuoret osaajat -klubi

Nuoret osaajat -klubissa sinua kannustetaan ja avitetaan asettumaan osaksi uudenlaista työelämää, joka on suuremmassa murroksessa kuin koskaan. Uusi työelämä myös vaatii meiltä aika paljon. Kuten nyt vaikkapa osaamisen tuotteistamista. Tunnistamme yhdessä vahvuuksiasi ja mahdollisuuksiasi, sanoitamme ne ja teemme näkyväksi digitaalisissa kanavissa. Saat apua oman osaamisesi tuotteistamiseen.

Rakennamme yhdessä työelämää, jota ei vielä ole.  Se vaatii yhdessä tekemistä, kannustamista ja vahvuuksien varaan rakentamista.  Aloitetaan siitä, mitä rakastat, missä olet hyvä tai mikä eniten saa hymyn huulillesi.

Uuden työn leireillä pohdimme näitä teemoja, kannustamme ja innostamme toisiamme, yhdessä.

Lisätietoja löydät täältä

Työvoimakoulutukset

Oletko sinä uuden aallon muutosmuotoilija? 29.4.2019 Joensuussa alkaa muutosmuotoilijavalmennus ja 120 päivän matka muotoilun, koodaamisen, oman osaamisen ja tuotteistamisen, uuden työn ja liiketoiminnan kehittämiseen. 

Muutosmuotoiljat käyttävät Learning By Doing, kokeilukulttuurin ja ketterän kehittämisen menetelmiä muotoillessaan kasvun ratkaisuja kolmen hengen ryhmissä niin yrityksille kuin julkisen puolen organisaatioillekin. Jokainen saa oppimisen kokemuksia ja karttuvan portfolion.

Lisätietoja löydät täältä